Můj příběh

Můj příběh

Jmenuji se Adam, už od dětství rád tvořím a výrobě přírodní péče o tělo a tvorbě vlastních receptur se věnuji 9 let. Celé to začalo prvním mýdlem, které jsem vyrobil na konci roku 2012 v mojí kuchyni. Dnes mám samostatnou dílnu v Náchodě ve Východních Čechách, kde se rodí všechny produkty ILYN.

Tomu všemu předcházela dlouholetá láska k bylinkám, k níž mě vedla moje babička Eva. Od útlého dětství jsem ji pozoroval na zahradě a pomáhal sázet, pečovat, sklízet a sušit různé voňavé bylinky a ovoce. O byliny a sílu léčivých rostlin jsem se začal aktivně zajímat, když mi bylo 15 let a já pochopil, že příroda a její dary jsou mnohem mocnější než my a naše chemická korporátní doba. Zhruba od té doby jsem věděl, že chci v životě tvořit něco vlastního, leč k ILYN vedla ještě dlouhá cesta.  

Zakládám si na poctivých a s pečlivostí vyráběných produktech – od receptury až po obal. Používám pouze přírodní suroviny nejvyšší možné kvality jako rostlinné oleje, másla, esenciální oleje, jíly, vosky a další ingredience a kde je to možné, tak s bio certifikací. Nikdy si nestanovuji výrobní cenu, hledím pouze na maximální kvalitu a čistotu výsledného produktu. Věřím, že krása lidi přiláká, ale jenom kvalita je přiměje se vracet.

Mám rád celý proces výroby od vytváření, testování a vylepšování receptur a vonných kombinací i samotnou výrobu produktů, která často zahrnuje spoustu kroků, přes lepení etiket a skládání krabiček až po přípravu a odeslání vymazlených voňavých balíčků pro vás, v nichž vždy najdete milý dárek ode mě.

Miluju to, co dělám. Do každého produktu, který opouští dílnu ILYN, vkládám kus sebe a pevně doufám, že to poznáte na vlastní kůži a na vlastní čich.

Láska k přírodě je v každém z nás ♡ Adam Scholz